301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Mart 2019 - Pazartesi 17:59 Bu haber 3061 kez okundu
 
Akçaabat Kent Konseyi istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı
Gündem Haberi


KENT KONSEYİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Kültürpark Saray Restorontta yapılan istişare toplantısına Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Emre Akgün, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi katıldı.

Akçaabat Kent Konseyi toplantısının açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse yaptı.

Yıldızlı’da yapılması planlanan atık su arıtma ve kanalizasyon tesisi

Köse, konuşmasında kent konseyi olarak Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’a ve Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na olmazsa olmazlarını sıraladı. “Yılıdzlı’da yapılması planlanan atık su ve arıtma tesisinin Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık turizmi olarak ifade ettiği Şehir Hastanesini ve yan tarafında yapılacak olan Ordu Evini ve Sera Vadisi’ni turizm yönünden olumsuz etkileyecektir.“ diyen Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse atık su arıtma tesisinin yapılacağı yerin tekrar düşünülüp değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Köse, Akçaabat’ın temel sorunu olan trafik sorununa da değinen Köse, Yıldızlı sahilinin ele alınarak burada spor komplekslerinin, oyun alanlarının ve plajların oluşturulmasının Akçaabat’a değer katacağını belirtti.

Güney Çevre Yolu olmazsa olmazlarımızdandır.

Yıldızlı ile Akçaabat merkezi arasında sahile yapılması planlanan yolun yanlış olduğunun önemine değinen Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, “Akçaabat’ın trafik sorununun kısa vadede çözülmesi için; uzun yıllar önce yapımına başlanan ve halihazırda devam etmeyen Pulathane (tanjant) yolunun bir an önce tamamlanması gerekmektedir. Ayrıca trafik sorununu çözebilecek diğer husus da ihaleleri yapılarak inşaatı başlamayan Düzköy Kavşağı ile Söğütlü Fatih Eğitim kavşağının tamamlanmasıdır. Akçaabat’ta yaşanan trafik meselesinin uzun vadeli tek çözümü ise Güney Çevre yolunun Akçaabat geçişinin yapılmasıdır.” dedi.

Tarım şehri olan Akçaabat’ta tarımın daha da geliştirilebilmesi için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akçaabat’a destek vermesi gerektiğinin altını çizen Köse, konuşmasına şöyle devam etti. “Akçaabat, dağ ve yaylalarıyla ziyaretçilerine seyrine doyum olmayan manzaralar sunar. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan yaylalarımızda konaklama alanları ve gelenlerin günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği tesisler oluşturulmalıdır. Aynı zamanda yayla yolları üzerinde yerli halkın ürünlerini pazarlayabileceği ahşap stantlar yapılmalı ve buralarda organik pazarlar oluşturulmalıdır. Akçaabat’ı her açıdan geliştirmek adına Akçaabat-Trabzon arası metro, bisiklet, yaya ve deniz ulaşımının planlanması şehrimiz için büyük önem arz etmektedir. Akçaabat’a vaat edilen adliye binasının, halk eğitim merkezi binasının, emniyet binasının şehrimize kazandırılmaları bizleri mutlu edecektir. Bunların yanı sıra Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat, modern kent müzesini, kültür, kongre, gençlik merkezlerini ve spor tesisini hak ediyor. İlçemizde sanata ve spora önem verildiği kadar eğitime de önem veriliyor. Bu bağlamda Akçaabat Anadolu Lissi’nin proje okulları kapsamına alınması şehrimizdeki eğitim kalitesini yükseltecektir. Akçaabat’ın nüfusu her geçen gün artmaktadır. Yerleşime ihtiyaç olduğu kadar mezarlığa da ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle ilçemiz Kamara Mevkiinde daha önce projelendirilmiş ancak hayata geçilememiş olan bir kent mezarlığı yapılmasının şehrimiz için uygun olacağı kanısındayız.” Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, konuşmasının sonunda Akçaabat’ın sorunlarının aynı zamanda Büyükşehirin de sorunlar olduğunu söyledi.

Akçaabat Kent Konseyi toplantısında düşüncelerini dile getiren Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, herkesi selamlayarak konuşmasına başladı. “Sözün özü, biz halkımız adına bulunmuş olduğumuz noktadan daha iyi yerlere gelebilmek için gayret etmeyi kendine görev bilmiş bir halkız.” İfadeleriyle konuşmasını sürdüren Günnar, “Hepimiz aynı vasıfla buradayız. Biz siyaseten Trabzon’a, Akçaabat’a ve ülkemize bazen karınca misali bazen ondan daha büyük adımlarla birliktehedefimiz2023 diyerek Türkiye’yi hakikaten muasır medeniyetler seviyesine üzerine çıkartabilmek için büyük gayretler gösteriyoruz. Türkiye son 15 yılda çok büyük atılımlara imza attı. Trabzon olarak ilerlerken Akçaabat’ta Trabzon’un parlayan ve en büyük yıldızı olarak büyük yatırımlar yaptı. Hem ekonomik hem sosyal, hem sağlık, hem eğitim alanlarında çok ciddi yatırımları başlattığımızı ve hedeflediğimizi burada hatırlatmak istiyorum. Trabzon’da uzun süredir hayalini kurduğumuz üçüncü üniversiteyi (ikinci devlet üniversitesi) kurduk. Trabzon Üniversitesi Rektörümüzün, YÖK’ün, belediyelerimizin ve bizim gayretlerimizle büyük bir kampüs halinde dev üniversiteyi Akçaabat’a ve bölgemize kazandırdık. Sağlıkla ilgili Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanemizde hekim yetersizliği ile ilgili serzenişlerinizi sürekli konuşuyoruz. Türkiye’de şuan da uzman ve pratisyen hekim noktasında bina sayılarımızın artmasından dolayı birtakım sıkıntılar yaşıyoruz. Hasta kapasitesi büyük olan Akçaabat Devlet Hastanesinde hekim, hemşire ve sağlık personeli ihtiyacını karşılamak için gayret ediyoruz. Türkiye’de sağlık personeli eksiğinin giderileceği kesin tarih 2023’tür. Ulaşımla ilgili olarak bakanlarımızla görüşüyoruz.” dedi.

Biz, biraz daha çile çekmeye razıyız; olmazsa olmazımız Güney Çevre Yoludur.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat’ın temel sorunu trafik hakkında da açıklamalarda bulundu. Haçkalaıbaba kavşağı ve Trabzon Üniversitesi’nin hemen altındaki Söğütlü kavşağını alt geçit ve üst geçit şeklinde planladık. Ancak, Karayolları işi daha pahalıya ama daha kolay gerçekleştirebilmek adına sahilden Yıldızlı’dan başlayıp Nihat Usta’nın olduğu mevkiiye kadar bir deniz dolgusuyla yol planlamıştır. Bizler, bu yola karşıyız. Bu yol makul değildir. Güney Çevre Yolunun büyük bir yatırım olduğun un farkındayız. En azından bu yatırımın etap etap Salacık ya da Darıca’dan başlayarak Yıldızlı’da veya biraz daha ilerleyerek Trabzon Kanuni Bulvarıyla birleşmesi fikrini öne attık ve bu fikir benimsenmiş durumdadır. Tüm bu atılımları sizin desteğinizle, kamuoyu baskınızla, nezaketli duruşunuzla, büyükşehirimizle, milletvekilimizle, belediyemizle ve kent konseyimizle birlikte gerçekleştireceğiz.

Akçaabat, aynı zamanda bir sanayi şehri olmalıdır.

Şinik Organize Sanayi Bölgesini rahmetli Mustafa Cumur’un nasıl gayretle takip ettiğini hepimiz biliyoruz. Dağın başında organize sanayi bölgesi mi olur diye eleştirildiğini de biliyoruz. Ancak Şinik’te çok güzel bir organize sanayi bölgesi yapıldı ve arazi yetmedi. İş adamları yeni taleplerde bulundular ve biz, bizim dönemimizde burayı neredeyse iki katına varacak şekilde büyüttük; genişlettik. Akçaabat sadece orta ölçekli sanayide değil küçük sanayisiyle de Karadeniz’in ve Trabzon’un incisi durumundadır. Evlerin, apartmanların altındaki demirci dükkanları, marangozlar, oto tamircileri, oto boyacıları için Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile birlikte Akçaabat’ta Küçük Sanayi Sitesi hazırlıkları başlattık. Akçaabat’a Trabzon’un en büyük Küçük Sanayi Sitesini yapıyoruz.

Akçaabat’a Kültür ve Gençlik Merkezleri Lazım

Akçaabat hareketli ve dinamik bir yerdir. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile Söğütlü’de ve şehir merkezinde düşündüğümüz bir kültür ve gençlik merkezi planlıyoruz. Bununla ilgili olarak hem Kültür Bakanlığından hem de İç İşleri Bakanlığından desteklerimizi aldık. 

Akçaabat’a değer katacak hayallerimiz var.

Hıdırnebi’de hem yaz hem kış turizmi yapılacak yeni bir Uzungöl ortaklığı olacak. Yıldızlı’da şimdiden hayalini kurduğumuz karayollarının olduğu bölgede ve askeri ordu evi, beş yıldızlı otel, hemen önünde bir plaj ve turizm alanı, hemen doğu tarafında Şehir Hastanesi yapılacak.

Yıldızlı’da biyolojik arıtma tesisinin doğru olmadığı kanaatindeyiz.

Biyolojik arıtma tesisinde bir takım kokuşmalara sebebiyet vermektedir. Türkiye genelinde yapılan incelemelerde bu tür tesisler şehirden uzakta kurulmaktadır.  Ancak bölgemizde şehirden uzak yerler işletme açısından sıkıntılıdır. Biz. Akçaabat’ın Yıldızlı Bölgesinde ve Trabzon’un tek bakir kalan yerinde biyolojik arıtmayı Trabzonlular ve Akçaabatlılar olarak Şehir Hastanesi orada olacak düşüncesiyle burada biyolojik arıtma tesisinin olmasının doğru olmayacağı kanaatindeyiz. Çevre mühendisimiz ve Akçaabat Belediye Başkan Adayımız Osman Nuri Ekim’le uydu fotoğraflarından tutun da diğer jeolojik analizlerini yaptık. Biyolojik arıtma tesisinin daha uygun bir yer bulmak konusunda bir karşı duruşumuz vardır. Bu tesisin Yıldızlı’ya yapılması o bölgeye yazık edecektir.

2020 Dünya Okul Sporları Olimpiyatları Akçaabat’ta Gerçekleştirilecek.

Akçaabat, sporda öne çıkmış bir şehirdir. Akçaabat, spor konusunda önemli bir kaynaktır.  Akçaabat bir spor merkezidir; önemli sporcular yetiştirmiştir. Bu sebeple 2020 dünya okul sporları olimpiyatları Akçaabat’ta gerçekleştirilecek.  Bu şehrimiz için çok ciddi bir spor yatırımıdır. Akçaabat Sebatspor’un yerini koruyacağımız ve sahalarını yeniden yapacağımız Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi ile yeni bir proje alanı olarak gerçekleştireceğimiz Spor Okulu çalışmamız var ve bu çalışmayı şehrimize kazandıracağız.

Ak Parti Milletvekili Adnan Günnar konuşmasında, Akçaabat’a adliye binasının yapılacağının müjdesini de verdi. “Trabzon’a dört adet adliye açılacak ve bu binalardan bir tanesi Akçaabat’a yapılacaktır.” diyen Günnar, bu adliyenin yerinin hazır olduğunu açık ceza evinin yanına yapılacağını belirtti.

Adnan Günnar, konuşmasını; “Biz, Büyükşehirin gücüyle, Akçaabat Belediyesinin gücüyle, MHP’li arkadaşlarımızın gücüyle, Ak Partili arkadaşlarımızın gücüyle, Akçaabatlıların gücüyle hepsinin adına kent konseyinin gücüyle beraber Trabzon’a ve Akçaabat’a katkılarda bulunacağız.” Şeklinde bitirdi

Akçaabat Kent Konseyi İstişare toplantısında düşüncelerini dile getiren Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın sorunlarını kısaca değerlendirerek Akçaabat Kent Konseyine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu konuşmasında, çarpıcı başlıklara değindi.

Sorunların taraflarını çözümün de tarafı yapmadığımız sürece etkili çözümler üretilemez.

Ben de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geldiğim günden beri her konuşmalarımda istişareye ve ortak akla dikkat çekiyorum.  Nasip olursa bu şehri belediye başkanı olarak yönetecek konuma gelirsem şehrin istişare mekanizmalarına ve ortak akla daha fazla kıymet vererek şehri dinamikleriyle birlikte yürüteceğimizi söylüyorum. Bunu bir siyasi söylem olarak değil bunun faydasına inanan bir kardeşiniz olarak söylüyorum.  Kent Konseyleri bu manada bizim için çok kıymetli enstrümanlardır. Biz kent konseylerini bütün şehir ölçeğinde önemsiyoruz ve etkin bir şekilde karar verme süreçlerine hem ilçelerde hem büyükşehirlerde katılmalarına olanak sağlayacak yönetim anlayışını hakim kılacağız. Sadece belediye başkanı olarak değil belediye yönetiminin tamamı olarak şehrin seslerine daha fazla kulak vereceğimizi ifade ediyoruz.

Şehrim için bir fikrim var.

Cumhurbaşkanımızın başlattığı ‘ülkem için bir fikrim var.’ Projesinin illerdeki yansımasıdır. Bu fikri şimdiden hayata geçiriyoruz. Ancak bu proje, belediye başkanı olduğumuzda sonuçlarını verecektir.  Şehri için fikri olan herkesi her ortamda dinleyeceğiz. Bu fikirleri büyükşehir belediyesince kuracağımız bir komisyon mahiyetinde gözden geçireceğiz. Şehre katkı yapacak olan fikirleri, fikir sahipleriyle birlikte projelendirip şehrin menfaatine sunacağız. Bu da önemli bir katılım mekanizmasıdır.

İstişare ve ortak akıldan sonra en çok üzerinde durduğum nokta kapsayıcılıktır.

Hiçbir toplumsal kesimi eleştirmeden ve dışlamadan seçilmemiz halinde 850 bin Trabzonlu hemşerimizin belediye başkanı olacağım. Sadece Trabzonlu hemşerilerimizin değil yeryüzündeki tüm hemşerilerimizin belediye başkanı olma iddiasındayım. Yurt içinde ve yurt dışındaki hemşeri derneklerimizle irtibat kuracağız ve onların da bu şehre maksimum seviyede katkı yapmalarını sağlayacağız.

Sloganımız; Renklerini Koruyarak Gelişen Şehir.

Renklerini koruyarak gelişen şehir sloganını önemsiyorum. Burada kastımız sadece mavi ve yeşil değildir. Bizim şehrimizin çevre hassasiyeti yüksek olmak zorunda. Biz, bütün projelerimizde çevre hassasiyetini ön plana çıkaracağız. Şehrimizde daha fazla yeşil, mavi olmasını arzu ediyoruz. Bu slogan sadece çevre hassasiyeti çerçevesinde üretilmedi. Biz, şehrimizin tüm renklerinin şehrimizin geleceğine katkı yapmasını istiyoruz. Şehrimizin tüm renklerinin Trabzon’un büyük çerçevesi içerisinde kendi rengiyle herkesin o çerçeve içerisinde yerini almasını istiyoruz.

Kent Konseyleri sorunları ilgili tespitler yapar; çözümün de bir parçası olur. Akçaabat Kent Konseyinin beklentilerini karşılayabilmek için yine sizlere ihtiyacımız var. Bizler tek başımıza belediyeler olarak bu sorunları aşamayız. Çözüm önerilerinizle birlikte de seçimden sonra da tekrar bir araya gelmeliyiz.

Akçaabat, Trabzon’un metropol bir ilçesidir; Ortahisar’dan bir farkı yoktur.

Trabzon’daki ulaşım sorununu çözeceksek işe öncelikle Akçaabat’tan başlamalıyız. Akçaabat’a verdiğim önemi belirtmek için seçimlerden sonra taşınmak için bir ev arıyorum ve bunun Akçaabat sınırları içerisinde olmasını arzu ediyorum. Akçaabat’a ayrı bir ehemmiyet verdiğimi de bilmenizi istiyorum. Sizlerle birlikte Akçaabat’ta yaşamaktan mutlu olurum.

Akçaabat ile Yomra arasında raylı sistem

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’a geldiğinde Akçaabat’ı da yakından ilgilendiren çok önemli bir projenin müjdesini verdi; Akçaabat ile Yomra arasında raylı sistem. Bu gerçekten çok kıymetli bir projedir. Trabzon’un trafik ve ulaşımla ilgili meselelerine çözüm olacak ulaşım master planı hazırladık. Trabzon gibi çok sıkışmış bir alanda ciddi trafik sorunu yaşayan  bir ilin bütüncül olarak trafik ve ulaşım meselesini bilimsel yöntemlerle irdeleyen, ortaya koyan, tespit yapan ve kısa-orta-uzun vadeli çözümler üreten ulaşım master planı olmaması bir eksikliktir. Biz, bu eksikliği süratle gidereceğiz. Trabzon’un tamamını ulaşım master planına kısa sürede hazırlayacağız.

Belediyede yeni bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız.

Bu kadar büyük bir metropolün ulaşım ve toplu taşıma işlerinin belediyedeki bir daire başkanlığı tarafından yürütülmesinin uygun olmadığı kanaatindeyim. Bunun için birçok büyükşehirde gördüğünüz ulaşım modelini Trabzon’a kuracağız. Bu sayede ulaşım ve trafik meselesi büyük oranda çözülecek.

Doğalgaz her şehrin önemli bir meselesidir.

Bütün sahil ilçelerimizde Akçaabat’ı da içine alacak şekilde yaygınlaştırmak amacıyla üzerinde en çok duracağımız konulardan biridir.

Akçaabat-Trabzon arası bisiklet ve yürüyüş yolu

Moloz’dan Akyazı’ya, Akyazı’dan da Akçaabat’a kadar kesintisiz devam edecek bisiklet ve yürüyüş yolu yapma düşüncemiz var. Değerli Akçaabat Belediye Başkanımızla el ele vererek bu çalışmayı yapıp şehrimize kazandıracağız.

Akçaabat’taki mezbahane süratle tamamlanacak.

Akçaabat’taki mezbahane belirli bir noktaya geldi ve süratle tamamlanacaktır. Yeterli olmazsa şehrin doğusunda da bir mezbahane yapma sözü verdik. Onlar da yeterli olmazsa mobil mezbahaneler ile bu alanı destekleyeceğiz.

Akçaabat’ta turizme çok önem veriyoruz.

Hıdırnebi, Akçaabat’ta turizm için çok önemli bir noktadır. Akçaabat turizminin gelişmesi, gerek Ortamahalle gerek sahildeki düzenlemeler gerek yaylalarda yapılacak turizm planlarıyla Akçaabat’taki turizmi yılın daha uzun bir süresine mümkün olursa 365 gününe yayacak şekilde geliştirme arzusu içerisindeyiz. Milletvekillerimizle, bakanlarımızla ve şehrin dinamikleriyle birlikte çalışarak turizm konusunda Akçaabat’ta beş yıllık görev süresi içerisinde çok önemli dokunuşlar gerçekleştireceğiz.

Benim için birinci sırada liyakat gelir.

Bizim için Trabzon’un ve 18 ilçenin tamamına adalet ve hakkaniyet anlayışı içerisinde hizmet götüreceğiz. Belediye içerisinde kuracağımız ekip için de aynı anlayış içerisinde şehrimizin bütün renkleri yer alsın istiyoruz. Bütün ilçelerimizde yöneticiler yer alsın istiyoruz.

Tiski’nin buradaki yatırımlarından otobüs seferlerine kadar olan önerilerinizi dikkate alıyorum. Eğer seçilirsek 1 Nisan’dan itibaren değerli belediye başkanımızla da beraber bu önerileri uygulamaya gayret edeceğiz. Biz, bütün Trabzon’a hizmet etmek için yola çıktık. Akçaabat benim nazarımda Ortahisar ve Yomra ile birlikte metropol olmuş ve şehrin kalbidir. Bu hassasiyetle Akçaabat’ı nakış gibi dokuyarak hem turizme hem Akçaabatlı kardeşlerimize hizmet edecek noktaya getireceğiz.

Yeter ki parayla daha sonra düzeltemeyeceğimiz yanlışlar yapmayalım.

Atık su arıtma tesisi prıjesinde en uygun yeri bulmanın en doğru iş olacağını düşünüyorum. Yıldızlı’daki atık su arıtma tesisi projesini milletvekillerimizle birlikte oturup değerlendireceğiz. Buradaki hassasiyetleri sonuna kadar anlıyorum. Belki biraz maliyet artabilir ancak çevre maliyeti bütün maliyetlerin üzerindedir. Burada çevreye ciddi şekilde zarar verecek projenin maliyeti öncelik değildir. Öncelikli olan en doğru erin belirlenmesidir. Doğru yer bulunduktan sonra projenin oraya uygulanması maliyeti, arttırsa da çevreye zarar vermiyorsa buna değer.

Kent Konseyi toplantısında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise “Akçaabat, Trabzon’un en büyük ilçesidir. Ancak nüfusu oranında hizmetlerden payını alamamıştır. Bu durumdan halkımız mustariptir. Bizler, sizlerin samimiyetine ve gerçekleştireceği işlere inanıyoruz. Birkaç konuya değinmek istiyorum. İlki; Yıldızlı’daki arıtma tesisi projesi üzerinde çok duruldu. Bu projeyi yeniden ele almak lazım. Arıtma tesisi projesinin irdelenmeye ihtiyacı vardır. İkincisi; Gençlik merkezi ve kapalı spor salonu. 2020’de Akçaabat’a gerçekleştirilecek olan Dünya Okul Sporları Olimpiyatları, Akçaabat’ta dolgu alanında gençlik merkezi, yüzme alanı ve kapalı spor salonu yapmak için büyük bir fırsattır. Bunları yapabilirsek Akçaabat’ın çok önemli bir ihtiyacını karşılayabilmiş oluruz.” dedi.  Akçaabat’taki işsizlik sorununa da değinen Başkan Türkmen, “ Akçaabat, için turizm öncelikli sektördür. Bu konuda Belediyemizin kapsamlı çalışmaları mevcuttur. Hıdırınebi, bu çalışmaların simgesel noktasıdır. Bizler altı noktada çalışma yapıyoruz. Bunlardan en önemlileri; Simba Obası, Uçarsu ve Sırt Mevkii’dir. Bu noktalar Trabzon’a çok yakındır. Akçaabat Dağ ve Yayla Turizm Koridoru Projesiyle hem Akçaabat’ın gençlerine hem de bütün Trabzon’a büyük bir katkı sunulacaktır.” İfadelerini kullandı.

3-383.jpg

7-177.jpg

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Akçaabat, Kent, Konseyi, istişare, ve, değerlendirme, toplantısı, yaptı,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Trabzon

Güncelleme: 18.04.2024
Bugün
18 - 25
Cuma
13 - 19
Cumartesi
12 - 17
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Sayfalar
Trabzon

Güncelleme: 18.04.2024
İmsak
9 Şevval 1445
Sabah
03:57
Öğle
05:30
İkindi
12:26
Akşam
16:10
Yatsı
19:11
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı