301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Temmuz 2024 - Perşembe 17:48 Bu haber 23887 kez okundu
 
ŞEHRİN HER NOKTASINDA OLACAĞIZ
Gündem Haberi


Akçaabat ilçesini ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Ardından Akçaabat Belediyesi’ne giden Başkan Genç, Başkan Osman Nuri Ekim ve mahalle muhtarlarıyla ilçenin sorunlarını konuştu. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Çarşıbaşı ilçe ziyaretinin hemen ardından Akçaabat ilçesine geçen Başkan Genç, AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ve partililerle bir araya geldi. Burada önemli mesajlar veren Başkan Genç, sonrasında Akçaabat Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve 78 mahalle muhtarı ile buluştu. İlçede esnaf ve vatandaşlarla da hasbihal eden Genç, ziyaretlerini MHP ilçe teşkilatıyla yaptığı toplantıyla tamamladı. AK Parti ilçe teşkilatında konuşma yapan Başkan Genç, önemli bir süreci geride bıraktıklarını söyleyerek, “Kendisini hizmete adamış bir liderin kadrosundayız. Türk milletinin ayağa kalktığı bir zaman kesitindeyiz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kadrosunda görev yapmayı Allah bize nasip etti. Atacağımız adımları iyi değerlendirmek, teşkilatımızın ve siyasetimizin olmazsa olmaz işleri arasında. Akçaabat bizim en dinamik, siyaseten de en güçlü ilçemiz. Yeni döneme dair güzel işler yapmamız lazım. Hal ve şart ne olursa olsun Akçaabat'ta Osman Nuri Ekim başkanım ne söz verdiyse onların kefili olacağım” dedi.
 
OTOGAR PROJESİ HAZIR
Akçaabat’ta birçok projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Genç, “Otogar projemiz şu anda hazır. İhaleye çıkacağız. Orada ayrıca bir park oluşturacağız. Akçaabat bizim şehircilik açısından güçlü bir merkezimiz. Siyaset açısından çok daha güçlü bir merkezimiz. Akçaabat’ta el ele verip çok iyi bir şekilde koordine etmemiz lazım. Geleceğe dair hedefimiz var, yürüyüşümüz var. Belediyenin içerisinde vaziyet etmem gereken çok iş var. Ama ben Akçaabat'ta da olacağım, Çarşıbaşı'nda da olacağım, bu şehrin dağında, yaylasında, deresinde, pazarında, çarşısında, kahvesinde olacağım. Siyaset böyle bir şey. Sahadan çıktığınız an yoksunuz. Onun için inşallah bu yeni döneme hep beraber çok daha verimli ve  aktif bir şekilde sahada olacağız. Mazeret üretmek için biz bu koltuklara oturmadık, çözüm üretmek için oturduk” diye konuştu.
 
ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ
İlçenin büyüklüğüne dikkat çeken Başkan Genç, “Akçaabat, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak çok çalışmamız, çok gayret göstermemiz gereken bir önemli bir merkezimiz. Muhtarlarımızla daha yakın ilişki içerisinde olacağız. Sorumluluğu yerine getirirken Akçaabat'ımızın hangi mahallesinde olursa olsun, o mahalledeki muhtarımızla beraber buradaki belediye başkanımızla o koordinasyonu sağlayalım istiyoruz. Amacımız hizmetlerin vatandaşımıza daha erken ulaşması. Akçaabat’ımız büyük bir ilçe, aynı zamanda özellikli bir ilçemiz. Kültürüyle, sanatıyla ve turizmiyle birçok özelliği ile öne çıkıyor. Yeni dönemde muhtarlarımızla el ele vereceğiz. Seçim döneminde biz veya başkanımız burada halkımıza ne sözler vermişsek onların takipçisi olacağız. Ekonomik sorunlara sığınmayacağız ve çözüm üreteceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
SAHADA GÖRMEYE ALIŞIĞIZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Ahmet Metin Genç başkanımızı her zaman aramızda görmeye alışığız. Bundan sonra da sık sık inşallah aramızda olacak. Akçaabat sizin adaylık sürecinizden itibaren büyük bir heyecan içerisindeydi. Seçim süreci de böyle geçti. Sizin adınızı duyan herkes zaten büyük bir teveccüh gösterdi. Akçaabat'ın eksikleri var. Bu eksikleri zaten zaman zaman dile getiriyoruz. Sizin de bilginiz var, beklentilerimiz var. Ama bunları sizinle birlikte inşallah ilçe belediyemiz, büyükşehir belediyemizle birlikte bu dönem tamamlayacağız. Teşkilatımıza da bu seçim çalışmalarında bize özveriyle destek verdikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Genç’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ
Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman şunları kaydetti: “Ahmet başkanım eksiklerimizi iyi biliyor. Başkanımla beraber Akçaabat'ımızın eksiklerini tamamlama hedefi içerisindeyiz, iyi bir diyalogumuz var ve bize desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Kendisine bizlere vermiş olduğu katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ŞEHRİN, HER, NOKTASINDA, OLACAĞIZ,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Trabzon

Güncelleme: 07.09.2024
Bugün
21 - 25
Pazar
22 - 25
Pazartesi
21 - 25
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Sayfalar
Trabzon

Güncelleme: 06.09.2024
İmsak
04:17
Sabah
05:46
Öğle
12:25
İkindi
16:01
Akşam
18:53
Yatsı
20:16
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Beşiktaş
6
6
0
0
2
2
2
Galatasaray
6
4
0
0
2
2
3
Eyüpspor
4
5
0
1
1
2
4
Başakşehir
4
5
0
1
1
2
5
Fenerbahçe
4
3
0
1
1
2
6
Rizespor
4
3
0
1
1
2
7
Sivasspor
4
2
0
1
1
2
8
Konyaspor
3
4
1
0
1
2
9
Samsunspor
3
1
1
0
1
2
10
Gaziantep FK
3
1
1
0
1
2
11
Göztepe
2
2
0
2
0
2
12
Kasımpasa
1
3
1
1
0
2
13
Alanyaspor
1
3
1
1
0
2
14
Hatayspor
1
2
1
1
0
2
15
Antalyaspor
1
2
1
1
0
2
16
Trabzonspor
1
0
0
1
0
1
17
Kayserispor
0
1
1
0
0
1
18
A.Demirspor
0
1
2
0
0
2
19
Bodrumspor
0
1
2
0
0
2
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı